بازدید امروز : 23
بازدید دیروز : 7
به نام خدا
پیامبر اعظم اسلام صلی الله علیه وآله پس از سیزده سال دعوت مردم به توحید ،خداپرستی واسلام ناب در مکه وتشریع احکام الهی وتشکیل حکومت اسلامی ده ساله در مدینه ، وگسترش جهانی آن ؛ در روز دوشنبه 28 صفر سال یازدهم هجری از این جهان رحلت فرمودند.
حضرت امیر علیه السلام آن حضرت را غسل داده وکفن کردند ، بر آن حضرت نماز گزاردند وآن حضرت را در منزلش در همان محلی که از دنیا رفته بودند ( مسجد النبی ص ) دفن کردند .(1)
حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دختر نبی مکرم اسلام به انس بن مالک که از خاک سپاری رسول الله ص می آمد گفت : ای انس! چگونه راضی شدید بر چهره ی رسول خدا ص خاک بریزید ، آن گاه گریست .(2) مقداری از خاک قبر پدر گرامیشان را برداشته بر دیدگان نهادند ودر فراق وهجران پدر گفتند :
مَا ذَا عَلَى الْمُشْتَمِّ تُرْبَةَ أَحْمَد أَنْ لا یَشَمَّ مَدَى الزَّمَانِ غَوَالِیَا
سزاوار است آنکه خاک پیامبر را ببوید در سراسر عمرش عطری نبوید
صُبَّتْ عَلَیَّ مَصَائِبُ لَوْ أَنَّهَا صُبَّتْ عَلَى الْأَیَّامِ صِرْنَ لَیَالِیَا (3)
مصیبتهایی که بر دل وجانم فرود آمد اگر به روزهای روشن روی می آورد مانند شبهای تار می گشت .
بنابر نقل جمعی از علما ومورخان ، 28 صفر سال 50 هجری قمری روز شهادت سبط اکبر پیامبر ص ، امام حسن مجتبی علیه الصلاه والسلام است که این روایت در میان شیعیان از روایت هفتم صفر مشهور ومعروفتر است .(4)
ضمنا روزآخر صفر سال 203 ه ق سالروز شهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در سن 55 سالگی توسط مأمون خلیفه ی پلید عباسی است .(5)
آمیخته شدن یاد اربعین حسینی با خاطره ی جانسوز مصائب بزرگ آخر صفر ، دهه ی آخر صفر را دهه ی اندوه وناراحتی پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام ساخته است اما تاریخ وفرهنگ اسلامی نشان داده است که بسیاری از توطئه های دشمنان اسلام به برکت شور ، عشق ، فداکاری واخلاصی که در سوگواری های آن ذوات مقدس در این ماه ،ایجاد شده ، در هم شکسته وخنثی شده است که دستاورد وموهبتی بس بزرگ است وباید به نحو صحیح ودور از آغشته شدن به خرافات واضافات حفظ وپاسداری شود .انشاءالله
1)- منتهی الآمال – شیخ عباس قمی – تاریخ رسول الله صلی الله علیه وآله
2)- مفاتیح نوین– مکارم شیرازی– ص584 به نقل از انوار البهیه شیخ عباس قمی
3)- بحارالانوار - علامه مجلسی – ج 79 ص 106
4)- همان – ج 44 ص 135
5)- منتهی الآمال – شیخ عباس قمی – تاریخ امام رضا علیه السلام
به نام خدا
چه زیباست در آستانه ی اربعین حسینی پا در رکاب یادگاران نینوا ،آن خونین جگران ، به دیدار یار رویم ورهسپار زیارتش گردیم .
آری با حضور در محضر آن وجود ذی جود ،آن خون خدا ، درس بندگی و ثبات قدم بیاموزیم .
اربعین حسینی گرامی باد .
اللهم الرزقنی شفاعه الحسین یوم الورود وثبت لی قدم صدق عندک مع الحسین علیه السلام
التماس دعا / وعده ی دیدار ، بین الحرمین / انشاءالله
نمایش قدرت رهبری و شیعیان
به نام خدا
در حال حاضر کشور ایران، تنها میدانی است که حتی سوسیالیستها هم نتوانستند در آن اثر بگذارند و تنها مدلی است که به لحاظ سیاسی، یکی از مقاوم ترین و قوی ترین مدلهای حال حاضر جهان است، اما مدل اقتصادی که برای آن تعریف کردیم با این مدل سیاسی نمیخواند؛ ما در این سه سالی که گذشته است از علنی کردن تحریمها، هیچ اقدامی برای درونی کردن اقتصادمان نکردهایم.
دکتر ابراهیم رزاقی استاد اقتصاد دانشگاه تهران در ادامه گفت: دولت، سیاست تعدیلی که نتایج خوبی را ندارد دنبال میکند، این سیاستها چیزی را میخواهد معالجه کند که خودش علت وجود آن است، مثل بیکاری و فقر و اختلاف طبقاتی که معلوم است اینگونه نمیشود و نیازمند اصلاح قانون در مجلس است. و مهمتر از همه توجه به توصیههای رهبر انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی است که متاسفانه این کارها را نکردند و دنبالش هم حتی نرفتند.
وی در مصاحبه با شبکه خبر دانشجو اظهار داشت: از طرفی داشتن منابعی مثل نفت سبب شده تا در سالهای مورد نظر، به جای کاهش وابستگی به نفت، برعکس حجم فروش نفت و استفاده از اقتصاد نفتی ما بالا برود و مهمتر اینکه این را موفقیت قلمداد کنیم، حجم خامفروشی ما حدود ده برابر شده منابع معدنی و منابع طبیعی مثل نفت را به کشورهای صنعتی فروختیم.
این اقتصاددان برجسته ی کشور با انتقاد از وابستگی دو سویه به درآمد نفت و واردات گفت: چرا نباید در عرصه اقتصاد مقاوم باشیم. وابستگی به درآمد نفت و واردات ما را آسیبپذیر میکند.
دکتر رزاقی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای استقلال اقتصادی است، آقای روحانی مرتباً میآید میگوید که این مدل اقتصادی که ما الان داریم، همان مدل اقتصادی است که آقا گفتند! سؤال اینجاست که اگر این اقتصاد مقاومتی است پس چرا هنوز ما وابستهایم؟ چرا آنقدر ما مصرفگرا هستیم؟
به نام خدا
فراتر از جعل یا عدم جعل امضای فعالان شاخص اصلاح طلب توسط رییس جمهور اسبق ، مطالب مندرج در نامه و «وحشی (سبُع)وبیدادگر» خواندن نظام اسلامی ایران است که بسیار قابل تأمل وتوجه تر ، وروشنگر ماهیت تفکر اصلاح طلبان خاص است .
واقعا این نگرش به نظام اسلامی ومردم شریف ایران و «دروغگو پنداشتن و این گونه سیاه نمایی » برای چیست ؟ آیا قدرت طلبی در سایه ی تفکرات لیبرالیستی، سرانجامی جز این دارد ؟! عجب صبری خدا دارد !!
تعدادی از رسانه ها :
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
بایگانی
اشتراک