سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 551215

  بازدید امروز : 20

  بازدید دیروز : 174

ناب - طالب پور

 
[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
 
نویسنده: حمید طالب پور ::: جمعه 97/10/7::: ساعت 3:19 عصر

به نام خدا

نمی دانم از کجا شروع کنم 

از مظلوم نمایی حاصل از طرح دوقطبی سازی علی وعمر در اردکان توسط جریانی، تا انحصار صنعت ورانت آن در دست عده ای معدود ؛ 

مردم شریف ونجیب اردکان به عنوان شهروندان عادی شهر و در حقیقت صاحبان اصلی آن حاضرند به نام هر مسئول یا هرنماینده ای  به جذب ثروت صنایع  که در واقع حق مسلمشان است ، در راستای تقویت وارتقای امور فرهنگی، رفاهی ومذهبی  شان  اقدام نموده موجبات پیشرفت شهرشان را شاهد باشند 

آیا این خواست مردم، توقع بی جایی است که مسئولین شهر ، مراکز مختلف را با یک دید بنگرند؛ اگر به عده ای یا مراکز ورزشی خاص  وخیریه ای مساعدت می شود ، مراکز فرهنگی، رفاهی ومذهبی هم دیده شوند. پایگاهها ، مساجد،کانونها ومراکزی که حافظ فرهنگ اصیل،نشاط و دین مردمند ،چرا سهمی از این در آمد های کلان صنایع ندارند؟

این توزیع وتبعیض ناسالم که اغلب، ناشی از حس گرایش سیاسی و نشأت گرفته از اخلاق وارداتی  ونوعا غیر دینی است؛ عدالت مسئولین، مدیران وبویژه نماینده ی شهر را زیر سؤال می برد وکم کم سرود چرخش نگاه مردم منصف وبدون تعصب، از ایشان و ریزش اعتبار شان شنیده ودیده می شود .

چرا باید اوضاع شهر را جوری مدیریت وبهتر بگویم سوء مدیریت کنند که صدای امام جمعه ی محترم مردم شهر در بین نماز گزاران جمعه بلند شود واز بد عهدی صنایع ومسئولین ذی ربط گلایه کنند؟ 

چرااستفاده از صنایع باید در انحصار افراد خاصی از جمله نماینده ی شهر باشد ؟ 

واقعا چه رابطه وکاسه ای زیر نیم کاسه ی صنایع وبرخی مسئولین ومدیران است ؟ 

لطفا توضیح دهند، تا لااقل این نگاه بدبینانه وغالبا زیر پوستی مردم شهر، تصحیح شود.

شهروندان شهر نگین کویر ایران ،منتظر پاسخ اند

نماینده محترم ومدیران ارجمند صنایع مختلف اردکان،

مردم در انتظار شفاف سازی اند یا علی بسم الله ./.  


 
 
 
 

موضوعات وبلاگ

 

درباره خودم

 

حضور و غیاب

 

آوای آشنا

 

اشتراک